Woonenergieloket

Open elke maandag van 14 tot 16 uur en bijkomend van 17.30 tot 20 uur tijdens oneven weken (uitsluitend op afspraak).

Het Woonenergieloket Herent is je aanspreekpunt voor gratis advies over wonen en energie in Herent. Het Woonenergieloket is een dienst van het intergemeentelijk woonproject 'Wonen aan de Dijle Zuid'.

Heb je vragen over wonen en energie in de breedste zin van het woord, dan ben je bij de medewerkers van het Woonenergieloket aan het juiste adres. Dit project wordt gerealiseerd met steun van Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant en wordt verzorgd door de dienstverlenende intergemeentelijke vereniging IGO.

Je kunt terecht voor gratis advies en informatie over en ondersteuning bij:

  • premies bouwen en wonen; 
  • duurzaam, ecologisch en energiebewust wonen; 
  • levenslang en aanpasbaar wonen;
  • kwaliteit en veiligheid van woningen; 
  • betaalbaar wonen; sociaal huren, sociaal kopen en sociaal lenen;
  • meldpunt discriminatie op de huurmarkt

Hoe gaan we te werk?

Heb je vragen, wil je advies of meer informatie over wonen en energie in de breedste zin van het woord, neem dan contact op met Woonenergieloket Herent, via de contactgegevens op deze pagina of maak een afspraak via https://afspraken.herent.be/internetafspraken/product=7

Kostprijs

Gratis

Wat meebrengen?

Om je vragen zo correct en volledig mogelijk te kunnen beantwoorden, is het vaak essentieel dat je je elektronische identiteitskaart (vergeet je PIN-code niet!) of je mobiele telefoon met de geïnstalleerde itsme-app meebrengt.

Maak je een afspraak om een aanvraag in te dienen, neem dan vooraf contact op om na te gaan welke documenten of informatie noodzakelijk is voor je aanvraag.

Meer info