Aanvraag infoborden/infoportieken 2023

Voor de promotie van je evenement kun je gebruik maken van de volgende kanalen: gebruik van de infoportieken (infoborden;

Voor wie

De infoportieken staan ter beschikking van Herentse verenigingen voor het aankondigen van activiteiten van sociaal-culturele aard, van sport en algemeen nut. Enkel borden aangekocht bij de dienst evenementen kunnen worden opgehangen.

Hoe gaan we te werk?

Aanvragen voor het ophangen van infoportieken kunnen online worden ingediend via het evenementenloket (knop bovenaan de pagina). We behandelen je aanvraag zo spoedig mogelijk.

  • Infoportieken: na bevestiging van de aanvraag door de dienst evenementen worden de infoportieken opgehangen door de cultuurploeg. Standaard gebeurt dat vanaf donderdag 3 weken voor de activiteit tot woensdag na de activiteit. De organisator moet zelf zorgen voor de bedrukking van de portieken en ze tijdig inleveren in de gemeentelijke loods (Spoorwegstraat 8, 3020 Herent).

Kostprijs

Gebruik van de infoportieken is gratis. Voor de infoportieken moet je wel blanco borden aankopen via het evenementenloket (knop bovenaan de pagina). De kostprijs is 31 euro per bord. Daarna worden de borden gratis opgehangen.

Meer info

Op het stratenplan kun je alle aanplakplaatsen en infoportieken terugvinden.

Afmetingen infoportiek: 2,50 x 0,40 meter