Sport community Team Herent

Team Herent is geboren en iedereen kan er zomaar bij horen. Het kost je uiteraard geen geld, misschien wel een beetje zweet, maar je krijgt er heel veel voor terug.

We creëren een “virtuele sportclub” zonder lidgeld, zonder lidkaart maar wel met een eigen logo en een heel eigen gevoel. Iedere Herentse sporter of toekomstige sporter hoort er immers bij.

Hoe werkt het?

Eerst download je de SPOND-app op je smartphone. Je kan daar aansluiten met de teamcode ZZCDJ . Proficiat, je behoort nu tot de community Team Herent.

Je kan nu al kiezen om nieuws te ontvangen vanuit 14 kanalen zoals wandelen, beachvolley, padel, mountainbike, recreatief fietsen, snel lopen en nog veel meer. Er gaan ook steeds meer kanalen bij komen want iedereen kan zelf kanalen toevoegen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Stel, je abonneert om te beginnen op het kanaal trailrunnen dan krijg je alle andere trailrunners te zien, maar ook alle trailrunevents die mensen hebben gepost. Uiteraard kan je zelf ook posten. Zo’n activiteit kan bijvoorbeeld meedoen aan een bestaand georganiseerd event maar je kan evengoed een groepje maken dat elke zondag gaat lopen.

Het systeem is bijzonder interactief, dat merk je al snel. Je kan ook bestanden delen zoals uitnodigen, routes, gpx-files, …

Wat komt er nog allemaal aan?

Stilaan zal je overal in Herent ook “merchandising” te zien krijgen. Misschien win jij wel een “Team Herent-loopshirt” omdat je samen mee fietst met 1000km voor Kom Op Tegen Kanker, omdat je een nieuw buurvrouwenwandelclubje hebt samengebracht via de app, of omdat je Seppe Odeyn hebt gevolgd tijdens de volgende Jogclub Ultra?

We willen jullie allemaal in beweging krijgen, en het is fijn om dat niet alleen te doen. Sporten en bewegen is uiteraard leuk en gezond maar samen met anderen is dat nog veel leuker.

Wat is Team Herent?

Team Herent is een groep van sportliefhebbers. Als gemeente willen we een netwerk uitbreiden waarmee we onze inwoners met elkaar willen verbinden door middel van sport. We willen de mensen die niet in clubverband sporten ook de kans geven om samen te sporten. En dit op alle verschillende niveaus.

Voor wie?

Voor alle enthousiaste inwoners van Herent die een sportbuddy zoeken of hun sportnetwerk willen uitbreiden. Het aansluiten bij Team Herent is volledig gratis en je hoeft je nergens aan te verbinden. Deelnemen is voldoende om tot deze groep te behoren!

Spond applicatie

Naast de Facebookgroep verloopt de meeste alledaagse communicatie via de Spond-applicatie. Spond is een applicatie dat je gratis kan downloaden zowel op Apple als op Android. Op deze app kan men zeer concreet afspreken met andere leden om een sportactiviteit te plannen. 

Download Spond (Apple)

Download Spond (Android)

Toegang tot Team Herent

Teamcode om toegang te krijgen: ZZCDJ

Stravagroep TEAM HERENT

TEAM HERENT zit ook op STRAVA. Via de SPOND-app worden er regelmatig uitdagingen en give aways georganiseerd via de STRAVA-groep. Mensen die lid zijn van beide gratis groepen kunnen dan mooie TEAM HERENT-sportprijzen winnen. Je hoeft geen duur sporthorloge aan te kopen. Met je smartphone kan je makkelijk activiteiten bewaren.

Toegang tot de Stravagroep