Townsquare13

Townsquare 13 ontplooit activiteiten op Dorpsplein 13 te Veltem-Beisem. Het biedt een vrijplaats aan creatieve ondernemers, lokaal artistiek talent, burgers met zin voor initiatief en speurneuzen die met hun twee voeten in de samenleving willen staan. Het biedt tevens een ruimtelijk vangnet aan lokale verenigingen of inwoners die op zoek zijn naar een aangename en betaalbare vorm van onderdak voor hun activiteiten.

Dorpsplein 13 is een plaats waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten om producten en ideeën uit te wisselen; een terrein voor experiment, zonder er een directe resultaatsverbintenis aan te koppelen; een ruimte waar creatief talent op eigen tempo kan groeien en innovatieve ideeën kunnen rijpen tot ze levensvatbaar zijn om op eigen kracht te vliegen; een ruimte waarin een onderzoekende houding en een kritische kijk op onszelf en onze samenleving centraal mag staan.

Dorpsplein 13 is een sociaal geïnspireerde onderneming die werkt vanuit een filantropisch perspectief. Eventuele inkomsten worden meteen terug uitgaven voor het creëren van een tastbare impact in de samenleving, soms heel dicht bij ons en soms wat verder weg. 

Contactgegevens

Adres
Brusselsesteenweg 403 3020 Herent
GSM
0473 79 18 88
E-mail
info@dorpsplein13.be
Website
www.dorpsplein13.be

Contactpersoon

Karin Hannes Karin

Openingstijden

Glijdende uren.