Zitdag belastingen in De Kouter

Om u bij te staan bij het invullen van de aangifte van de personenbelasting voor het aanslagjaar 2019, inkomstenjaar 2018, wordt op maandag 3 juni van 9 tot 14.30 uur in De Kouter een zitdag georganiseerd.

Uw belastingaangifte invullen? de FOD Financiën maakt het u gemakkelijk!

Online? Simpel en snel vanaf begin mei
Ga naar MyMinfin.be en meld u aan om toegang te krijgen tot uw gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of tot uw voorstel voor vereenvoudigde aangifte.

Hebt u een voorstel van vereenvoudigde aangifte gekregen?
Als uw gegevens juist en volledig zijn, hoeft u verder niets te doen.
Als uw gegevens onjuist of onvolledig zijn, moet u ze corrigeren, hetzij via MyMinfin.be, hetzij via het papieren antwoordformulier.

Wilt u meer informatie of hebt u hulp nodig?

  • Consulteer de rubriek veelgestelde vragen van de FOD Financiën: www.fin.belgium.be > Particulieren > Aangifte 2019.
  • Contacteer de FOD Financiën op 0257 257 57 of via het online formulier (www.fin.belgium.be > Contact).
  • Laat uw aangifte invullen door de experten van de FOD Financiën.

Om u bij te staan bij het invullen van de aangifte van de personenbelasting voor het aanslagjaar 2019, inkomstenjaar 2018, wordt op maandag 3 juni van 9 tot 14.30 uur in De Kouter een zitdag georganiseerd. Meer info: 016 85 30 20 of info@herent.be

In mei en juni kunt u voor hulp bij het invullen van uw aangifte ook terecht in het belastingkantoor in Leuven, Philipssite 3a.

Opgelet: u moet uw identiteitskaart meebrengen. Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een volmacht. Meer informatie op de website van de FOD Financiën: www.fin.belgium.be > Particulieren > Aangifte 2019 > Invulsessies.

Wacht niet te lang: na de opgegeven data kunt u uw aangifte niet meer laten invullen.

woensdag 17 april 2019 11.07 u.