Wonen aan de Dijle Zuid: uw aanspreekpunt voor gratis advies over wonen

Vanaf 1 januari 2020 maakt onze gemeente, samen met de gemeenten Haacht en Rotselaar, deel uit van het nieuwe intergemeentelijke woonproject Wonen aan de Dijle Zuid, de opvolger van Woonwijzer Midden-Brabant.

Over de gemeentegrenzen heen werken we nog steeds aan drie doelstellingen: we streven naar een betaalbaar en divers woonbeleid, we willen de woningkwaliteit in de gemeente verbeteren en engageren ons ertoe burgers te informeren over en te adviseren bij woonvragen.

Dus zit u met vragen over premies en fiscale voordelen bij (ver)kopen, (ver)bouwen of (ver)huren? Wilt u meer weten over energiebewust wonen? Hebt u twijfels bij de kwaliteit en/of veiligheid van uw woning? Of hebt u een andere vraag over wonen en/of energie? U Vind uw antwoord bij het woonloket.

Maak een afspraak via www.herent.be. Klik op afspraken en kies het onderwerp en uur van de afspraak. U kunt ook een afspraak maken via woonloket@herent.be, 016 85 30 20.

Het woonloket is bereikbaar in De Kouter, Spoorwegstraat 6, 3020 Herent. Hou zeker ook de website van de gemeente in de gaten voor meer contactgegevens en informatie over de spreekuren!

Dit project wordt gerealiseerd door IGO in samenwerking met de deelnemende gemeenten, met steun van de provincie Vlaams-Brabant en Wonen Vlaanderen.

donderdag 21 november 2019 11.51 u.