Werken voetpad en parkeerplaatsen Kapelstraat

Het voetpad en de publieke parkeerplaatsen worden aangelegd door aannemer Rezuni. Normaal gezien en als het weer meezit wordt er gewerkt in de periode van 4 tot 30 september 2019. De aannemer werkt van 7 tot 18 uur.

Er wordt een wegomlegging ingericht. Zie daarvoor het bijgevoegde plannetje.
De gemeente maakt ook speciale afspraken met de aannemer in verband met de nabije school ‘De Kraal’.

Voor meer informatie belt u 016 85 30 20 of mailt u naar johan.hanssens@herent.be.

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.