Wandelen op de Bovenberg met de 'Bovenbergwandelingen'

Op de bovenberg starten twee wandelroutes. Ze lopen deels over de gemeente Bertem om zo het mooie Grevensbos, Eikenbos en Bertembos en de weiden en velden daarrond te doorkruisen. Het gehucht 'Bovenberg' in Beisem ligt 74 m boven de zeespiegel. Het infobord van de wandelingen staat op de plaats waar vroeger de 'bornput' stond. Dit is waar nu de Nekwinkelstraat, Hoogveldstraat, Radioweg en Bornput samenkomen.

Het buurtcomité Bovenberg heeft deze twee mooie wandelingen nieuw leven ingeblazen. Zo hebben ze de bewegwijzering weer herschilderd maar ook de routes nog eens afgestapt en aangepast waar nodig. Er is dus een nieuwe wegbeschrijving voor beide wandelingen.

U vindt ze terug op de blogspot van buurtcomité Bovenberg: http://www.bovenberg-veltem.blogspot.be/p/bovenbergwandelingen.html

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.