Wandelen op de Bovenberg met de 'Bovenbergwandelingen'

Op de bovenberg starten twee wandelroutes. Ze lopen deels over de gemeente Bertem om zo het mooie Grevensbos, Eikenbos en Bertembos en de weiden en velden daarrond te doorkruisen. Het gehucht 'Bovenberg' in Beisem ligt 74 m boven de zeespiegel. Het infobord van de wandelingen staat op de plaats waar vroeger de 'bornput' stond. Dit is waar nu de Nekwinkelstraat, Hoogveldstraat, Radioweg en Bornput samenkomen.

Het buurtcomité Bovenberg heeft deze twee mooie wandelingen nieuw leven ingeblazen. Zo hebben ze de bewegwijzering weer herschilderd maar ook de routes nog eens afgestapt en aangepast waar nodig. Er is dus een nieuwe wegbeschrijving voor beide wandelingen.

U vindt ze terug op de blogspot van buurtcomité Bovenberg: http://www.bovenberg-veltem.blogspot.be/p/bovenbergwandelingen.html

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.