Vormingen

Vorming sfeerbeheer en het inzetten van vrijwilligers voor een bewakingsopdracht.

Op dinsdag 14 november organiseren we een vorming over sfeerbeheer en het inzetten van vrijwilligers voor een bewakingsopdracht. Je leert de basics, het wettelijk kader en verschillende weetjes. Daarnaast kom je tijdens het deel sfeerbeheer meer te weten over het lezen van mensen hun lichaamstaal, hoe je omgaat met personen onder invloed... 

VOOR WIE? De vorming is voor alle jongeren in Herent tot en met 30 jaar of voor personen in een jongerenvereniging of een vereniging die met jongeren werkt.
 
WAAR? De vorming gaat door in De Kouter.
 
Inschrijven is verplicht en doe je via volgende link: inschrijven vorming sfeerbeheer
Deze vorming is gratis.
 

- VOLZET - Vorming psychisch welzijn van kinderen en jongeren: signalen herkennen.

Op woensdag 13 december organiseren we een vorming over het mentaal welzijn van kinderen en jongeren. Jeugdleiding wordt steeds vaker het aanspreekpunt voor kinderen die het moeilijk hebben. Voor veel kinderen en jongeren is de leiding ook echt een vertrouwenspersoon. In de vorming gaan we aan de slag met het herkennen van signalen en hoe je die eerste stappen goed kan begeleiden. We zorgen ervoor dat jij als leiding sterker in je schoenen komt te staan.

VOOR WIE? De vorming is enkel voor leiding van Herentse jeugdverenigingen of Herentse verenigingen met een jongerenwerking.

WAAR? De vorming gaat door in De Kouter.

Inschrijven is verplicht en doe je via volgende link: inschrijven vorming psychisch welzijn
Deze vorming is gratis.
 

Meer info

Zit een vorming vol, wil je graag meer info of heb je zelf een idee voor een vorming? Mail naar jeugd@herent.be of bel naar 0471/55.46.79