Voetpaden Bremveldstraat worden vernieuwd

Aannemer Rezuni begint met dit werk op 19 oktober 2020. Normaal gezien en als het weer meezit zal het werk eind november 2020 klaar zijn.

Aannemer Rezuni begint met dit werk op 19 oktober 2020. Normaal gezien en als het weer meezit zal het werk eind november 2020 klaar zijn. Rezuni zal beginnen met de kant van de oneven huisnummers.

De aannemer werkt van 7 tot 18 uur.

De Bremveldstraat wordt tijdens de werkzaamheden een éénrichtingsstraat vanuit de Winkselsesteenweg. Signalisatieborden worden geplaatst om dat aan te geven. Er geldt een volledig parkeerverbod in de Bremveldstraat en dat voor beide kanten.

Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij Johan Hanssens (via het onthaal op 016 85 30 20 of via johan.hanssens@herent.be).

Wij verontschuldigen ons voor de hinder die u eventueel van dit werk kunt ondervinden.

Onderstaand vindt u de bewonersbrief.

donderdag 8 oktober 2020 15.22 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.