Vacature maatschappelijk assistent schuldhulpverlening

Het lokaal bestuur (OCMW) zoekt een (m/v) maatschappelijk werker voor de dienst schuldhulpverlening. Solliciteren kan tot 27 mei 2020.

Maatschappelijk assistent schuldhulpverlening – Niveau B- voltijds

  • Contractueel – vervangingscontract van 7 maanden (met mogelijkheid tot verlenging).
  • Bruto maandloon vanaf 2460,78 euro.
  • Minstens houder zijn van een diploma maatschappelijk werk of sociale verpleegkunde en van een rijbewijs B.

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De maatschappelijk assistent schuldhulpverlening informeert hulpvragers rond allerlei aspecten die te maken hebben met welzijn en verwijst de hulpvragen door waar nodig. Zijn taken bestaan o.a. uit het verstrekken van administratieve ondersteuning aan inwoners bij het bekomen van hun rechten en bij het invullen van documenten van welke aard ook, mensen informeren en ondersteunen bij het bekomen van hun rechten, dossiers recht op maatschappelijke integratie behandelen, schuldhulpverlening, mensen ondersteunen rond allerlei aspecten welke te maken hebben met huisvesting, het aanpakken van problemen rond energievoorzieningen, aflevering betalingsverbintenis...

functiebeschrijving maatschappelijk assistent schuldhulpverlening

Wij bieden aan:

Naast maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering (vanaf 1 jaar tewerkstelling), gunstige vakantieregeling, fietsvergoeding en tussenkomst openbaar vervoer bieden wij een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid.

Hoe kunt u solliciteren?

Vul het online inschrijvingsformulier in. Een kopie van het gevraagde diploma of rijbewijs moett toegevoegd worden aan de kandidaatstelling.

Uiterste inschrijvingsdatum: maandag 27 mei 2020 (postdatum telt)

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht op T: 016 85 30 20; e-mail: personeel@herent.be.

woensdag 20 mei 2020 9 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken deels van thuis uit en deels met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot nader order. Voor bepaalde dienstverlening kunt u opnieuw online een afspraak maken. De mailberichten worden regelmatig gelezen en behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.