Vacature beleidsmedewerker lokaal mondiaal beleid

Het lokale bestuur zoekt een beleidsmedewerker lokaal mondiaal beleid. U kunt solliciteren tot 26 augustus 2020.

Contractueel - deeltijds (30 %), met aanleg wervingsreserve

Beleidsmedewerker lokaal mondiaal beleid – niveau A/deeltijds (30%)

Bruto maandloon vanaf 951,02 euro;
minstens houder zijn van een masterdiploma of gelijkgesteld onderwijs – gezien onze zusterband met Guatemala is een goede kennis van de Spaanse taal, zowel mondeling als schriftelijk een pluspunt.

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De beleidsmedewerker lokaal mondiaal beleid is verantwoordelijk voor aangelegenheden inzake het mondiaal beleid. De taken van de dienst bestaan hoofdzakelijk uit het verhogen van mondiaal burgerschap, het ondersteunen van mondiale beleidskeuzes, het aangaan van mondiale samenwerking.

functiebeschrijving beleidsmedewerker lokaal mondiaal beleid

inschrijvingsformulier

Wij bieden aan

Naast maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gunstige vakantieregeling, fietsvergoeding, 100% tussenkomst openbaar vervoer van en naar het werk, bieden wij een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid.

Hoe kunt u solliciteren?

Kandidaat stellen kan via het online inschrijvingsformulier. Een kopie van het gevraagde diploma of rijbewijs moet toegevoegd te worden aan de kandidaatstelling.

Uiterste inschrijvingsdatum: woensdag 26 augustus 2020 (postdatum telt)
Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht op T: 016 85 30 20; e-mail: personeel@herent.be.

maandag 27 juli 2020 15.30 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.