UiTPAS verenigingen

In juni 2021 zijn we begonnen met UiTPAS regio Leuven met eigen aanbod. Verenigingen behoren tot de kern van het lokale vrijetijdsleven in een gemeente en hun verenigingsinitiatieven kunnen dus niet ontbreken in het UiTPAS-aanbod. Die weg is nu vrijgemaakt.

In juni 2021 zijn we begonnen met UiTPAS regio Leuven. Er is, vooral om het reilen en zeilen van het systeem te leren kennen, eerst ingezet op eigen aanbod met de bibliotheek, sporten in de lokale infrastructuur, de speelpleinwerking en GC De Wildeman.

Ondertussen is op de gemeenteraad van november 2021 de samenwerkingsovereenkomst voor verenigingen voorgelegd en goedgekeurd.
Verenigingen behoren tot de kern van het lokale vrijetijdsleven in een gemeente en hun verenigingsinitiatieven kunnen dus niet ontbreken in het UiTPAS-aanbod.

Een volgende stap is aan tafel te gaan zitten met de verenigingen en met mogelijke partners om hen daarover verder te informeren, op te starten en mee te begeleiden. De vrijetijdsdienst neemt dit de komende maanden verder op.

Wenst u hierover als vereniging reeds meer informatie of wilt u graag meteen een afspraak vastleggen? Graag!
Stuur ons een mail naar uitpas@herent.be of bel naar 016 85 30 20.
Meer informatie vindt u op: https://www.herent.be/uitpas-voor-verenigingen

woensdag 12 januari 2022 16.11 u.