Trefpunt Ellestraat

Op Trefpunt Ellestraat werden twee speeltoestellen verwijderd uit veiligheidsoverwegingen. Er komt een tijdelijk alternatief.

In vele hoekjes van de gemeente zijn er kleinere en grotere speelhoeken voor kinderen, jongeren en het hele gezin. We hopen dat zo veel mogelijk inwoners samen kunnen genieten van onze trefpunten: om er samen te komen, om te spelen of sporten met andere kinderen uit de buurt, voor een spelletje petanque of voor een babbeltje met vrienden of onder buurtbewoners. Een overzicht van alle buurtspeeltuintjes vind je hier.

Al onze trefpunten worden tweewekelijks gecontroleerd op veiligheid en waar nodig hersteld. Op Trefpunt Ellestraat werden bij de laatste veiligheidscontrole twee speeltoestellen verwijderd uit veiligheidsoverwegingen. Deze speeltoestellen zullen op termijn vervangen worden door nieuwe speeltuigen of andere spelprikkels.

Heb je zelf een goed idee voor de (her)invulling van deze bestaande speelplek? Geef ons een seintje via jeugd@herent.be, en we proberen er rekening mee te houden. 

In afwachting van de nieuwe speeltoestellen zal er een tijdelijk alternatief geplaatst worden.

donderdag 3 september 2020 15.56 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.