Trefpunt Ellestraat

Op Trefpunt Ellestraat werden twee speeltoestellen verwijderd uit veiligheidsoverwegingen. Er komt een tijdelijk alternatief.

In vele hoekjes van de gemeente zijn er kleinere en grotere speelhoeken voor kinderen, jongeren en het hele gezin. We hopen dat zo veel mogelijk inwoners samen kunnen genieten van onze trefpunten: om er samen te komen, om te spelen of sporten met andere kinderen uit de buurt, voor een spelletje petanque of voor een babbeltje met vrienden of onder buurtbewoners. Een overzicht van alle buurtspeeltuintjes vind je hier.

Al onze trefpunten worden tweewekelijks gecontroleerd op veiligheid en waar nodig hersteld. Op Trefpunt Ellestraat werden bij de laatste veiligheidscontrole twee speeltoestellen verwijderd uit veiligheidsoverwegingen. Deze speeltoestellen zullen op termijn vervangen worden door nieuwe speeltuigen of andere spelprikkels.

Heb je zelf een goed idee voor de (her)invulling van deze bestaande speelplek? Geef ons een seintje via jeugd@herent.be, en we proberen er rekening mee te houden. 

In afwachting van de nieuwe speeltoestellen zal er een tijdelijk alternatief geplaatst worden.

donderdag 3 september 2020 15.56 u.