Thematafels in de bib

Elke maand vind je in de bib in de jeugd- en volwassenenafdeling een thematafel over een bepaald onderwerp. De bibliotheekmaterialen op die tafels mag je natuurlijk ontlenen.

Boekentafel volwassenen: Sport en bewegen

Volgens het woordenboek betekent sport: “allerlei lichamelijke oefeningen en ontspanning waarbij vaardigheid, kracht en inzicht vereist worden.” En lichaamsbeweging: “het zich bewegen om het lichaam te versterken.”

In juni gaan we in de bib de sportieve toer op. Op onze thematafel vind je alles over sport en beweging: welke sporten?, hoe bewegen?, welke excuses verzinnen we om niet te sporten?,…

Boekentafel jeugd: Sport en bewegen

Ben je gek op skaten, voetbal, tennis, zwemmen of schaken? Ga je het liefst iedere dag sporten? Of kijk je liever naar een spannende sportwedstrijd? Sterke verhalen kom je in de sport vaak tegen. Over grootse goals, miraculeuze overwinningen en natuurlijk bloed, zweet en tranen. Je hoeft echt zelf geen topsporter te zijn om te kunnen genieten van sportverhalen. Met de boeken op onze boekentafel kun je in ieder geval ook op rustdagen genieten van je favoriete sport.

maandag 3 juni 2019 13.30 u.