Team Herent is geboren

We lanceren via de gratis app SPOND een platform voor alle actieve en toekomstig-actieve inwoners. Het kost je uiteraard niets. We creëren een ‘virtuele sportclub’ zonder lidgeld, zonder lidkaart, maar wel met een eigen logo en een heel eigen gevoel. Iedere Herentse sporter hoort er immers bij.

We lijsten even op wat je allemaal kunt doen met de app, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos.

  1. Eerst download je de SPOND-app op je smartphone.
  2. Je kunt je daar aansluiten met de teamcode ZZCDJ .
    Proficiat, je behoort nu tot de community Team Herent.
  3. Je kunt nu al kiezen om nieuws te ontvangen vanuit 14 kanalen zoals wandelen, beachvolley, padel, mountainbike, recreatief fietsen, hardlopen en nog veel meer. Er zullen ook steeds meer kanalen bijkomen, want iedereen kan zelf kanalen toevoegen.


Stel, je abonneert je om te beginnen op het kanaal trailrunnen en krijgt dan alle andere trailrunners te zien, maar ook alle trailrunevents die mensen hebben gepost. Uiteraard kun je zelf ook posten. Zo’n activiteit kan bijvoorbeeld meedoen aan een bestaand georganiseerd event, maar je kunt evengoed een groepje maken dat elke zondag gaat lopen.

Het systeem is bijzonder interactief, dat merk je al snel.

Je kunt ook bestanden delen zoals uitnodigingen,routes, gpx-files, … Stilaan zul je overal in de gemeente ook ‘merchandising’ te zien krijgen. Misschien win jij wel een ‘Team Herent-loopshirt’ omdat je samen mee fietst met 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker, omdat je een nieuw buurvrouwenwandelclubje hebt samengebracht via de app, of omdat je Seppe Odeyn hebt gevolgd tijdens de volgende Jogclub Ultra.

We willen jullie allemaal in beweging krijgen en het is fijn om dat niet alleen te doen. Sporten en bewegen is uiteraard leuk en gezond, maar samen met anderen is dat nog veel leuker

Meer informatie vind je op http://www.herent.be/teamherent 

donderdag 25 mei 2023 11.02 u.