Stratenboek

Ter gelegenheid van de Erfgoeddag 2017 bracht de Stuurgroep Erfgoed van Herent een boek over de straten van onze gemeente uit. De auteurs, Julien Vandensande en Maurice Buelens, hebben voor elke straat opgezocht waar haar naam vandaan komt. Ondanks intens speurwerk was het echter niet altijd mogelijk de herkomst te vinden. Patrick Vandenhaute heeft zijn bijdrage geleverd door het 120-pagina’s dikke boek rijkelijk te illustreren met vaak onuitgegeven foto’s.

Het boek is nu te koop aan het onthaal van De Kouter.

 

 

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.