Start werken aan E314 door Wegen en Verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer is op woensdag 15 april 2020 gestart met werkzaamheden op de E314 in Leuven. In het kader van het uitvoeringsprogramma ‘Leuven Noord’ worden de komende weken vier projecten op en rond de snelweg opgestart. 

Normaal gezien zouden de werken eind maart al zijn gestart. Omwille van de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad in het kader van het coronavirus, is deze planning gewijzigd. De werken zullen tot in het najaar van 2021 zorgen voor ernstige verkeershinder op de E314 in en rond Leuven.

Op de website www.leuvennoord.be kunt u alles nalezen.

dinsdag 14 april 2020 11.13 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.