Start voorverkoop seizoen 2019-2020

Op zaterdag 15 juni om 11 uur begint de online voorverkoop via de onlinemodule voor de Wildemanspas, de abonnementsformule van GC De Wildeman.

Net als vorig jaar kunt u voor het nieuwe seizoen reserveren voor 1, 2 of 3 personen in één enkel dossier. Een abonnement verkrijgt u door tegelijkertijd minstens 4 tickets per persoon aan te kopen.

Nieuw bij reservatie van tickets voor meer personen is dat u niet noodzakelijk dezelfde voorstellingen hoeft te reserveren.

Na een correcte reservatie krijgt u een overzicht van de bestelde tickets en de betalingsmogelijkheden. Na de betaling van uw reservatie ontvangt u in uw mailbox de gereserveerde tickets. Op elk e-ticket staat een unieke code. Bij het binnenkomen wordt die code gescand. U kunt bij reservatie ook onmiddellijk uw plaatsen reserveren.

Op dinsdag 18 juni om 8.30 uur begint de verkoop van losse tickets. Losse tickets kunt u zowel online (www.gcdewildeman.be), telefonisch (016 85 30 20) als aan de balie van De Kouter (Spoorwegstraat 6) reserveren. U kunt per persoon zoveel losse tickets reserveren als u wenst.

Hebt u thuis geen internettoegang of voelt u zich niet thuis online? Kijk dan even of u in uw omgeving vrienden, familie of buren kunt aanspreken die u met de reservatie kunnen helpen. De bibliotheek heeft ook verschillende computers met internetverbinding en is ook elke zaterdag geopend van 10 tot 13 uur.

Wenst u begin juni onze seizoensbrochure in uw bus te ontvangen? Surf dan naar www.gcdewildeman.be en klik door op ‘schrijf u in op onze nieuwsbrief of seizoensbrochure’.

woensdag 22 mei 2019 11.25 u.
  • Wim Van Herck Chloki