Start de zomervakantie met leuke activiteiten

Hoera, de zomervakantie is van start gegaan! Met het activiteitenboekje van onze jeugddienst zul jij je de komende dagen niet snel vervelen.

Normaal gezien gaat op 1 juli onze gemeentelijke speelpleinwerking, De Speelkriebels, van start en kunnen kinderen naar hartenlust komen ravotten met elkaar en onze animatoren. Helaas, wegens de coronamaatregelen moeten we met z'n allen nog eventjes geduld uitoefenen tot maandag 6 juli, wanneer we onze speelpleindeuren weer wagenwijd open zetten. 

Je kunt alleen deelnemen aan de Speelkriebels na inschrijving.

Kun je niet wachten om de zomer spelenderwijs in te zetten? Weet je niet wat gedaan op deze eerste, regenachtige, vakantiedag? Niet getreurd, wij maakten alvast een activiteitenboekje met een heleboel leuke crea-, sport- en spelactiviteiten waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Ideaal om de zomervakantie goed in te zetten!

Je kunt het boekje boordevol spelletjes hier gratis downloaden. Print het uit in 'boekvorm' en je krijgt een leuk activiteitenboekje. 

Benieuwd naar meer Herentse zomerinitiatieven voor jong en oud? Hou onze Facebookpagina 'Jeugd Herent' en de websitepagina 'Toerist in Herent' goed in de gaten. 

dinsdag 30 juni 2020 15.50 u.