Start to sport 2020 - digitale editie

Bewegen is in deze dagen een noodzaak, zowel voor je lichaam als je geest. Wij verzamelen hier alle Herentse kwaliteitsvolle initiatieven voor jong en oud. Starten met sporten of wat pittiger sporten, dat kan allemaal. En onder de deskundige begeleiding van Herentse specialisten.

Het aanbod is heel verscheiden, voor jong en oud, voor sportievelingen en voor minder sportievelingen.

Regelmatig worden er nog nieuwe initiatieven gepubliceerd. Voorlopig is het aanbod: slim lopen, disco dansen, conditietraining voor mensen met een aandoening, actief worden en blijven, voetbalvoorbereiding, Fit@home, Dans@home, ...

Alle info over de reeksen

woensdag 8 april 2020 11.49 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken deels van thuis uit en deels met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot nader order. Voor bepaalde dienstverlening kunt u opnieuw online een afspraak maken. De mailberichten worden regelmatig gelezen en behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.