Stapsgewijze heropening in De Kouter

De coronamaatregelen versoepelen stapsgewijs. Het hoofddoel is nog altijd te nauwe contacten tussen mensen te beperken. Daarom openen we De Kouter vanaf woensdag 13 mei voor een select aanbod op afspraak. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen. We vragen elke bezoeker onze instructies op te volgen.

Morgen bent u welkom op afspraak. Afspraken kunnen vanaf nu gemaakt worden.

Voor volgende dienstverlening kunt u een afspraak maken

Afspraken worden via de website en telefonisch gemaakt. Cash geld wordt niet aanvaard.
Hebt u dringend een ander product nodig van de dienst burgerzaken? Neem dan contact op, burgerzaken@herent.be of 016 85 30 20. 

Respecteer de hygiënerichtlijnen

  • we bevelen het dragen van een mondmasker warm aan als u naar De Kouter komt;
  • ontsmet uw handen (met alcogel aan het onthaal);
  • houd 1,5 m afstand;
  • gebruik papieren zakdoeken of hoest of nies in uw elleboog;
  • blijf thuis als u ziek bent (en breng ons daarvan tijdig op de hoogte).

Thuisloket

De andere dienstverlening verloopt digitaal via het thuisloket. Hebt u een (dringende) vraag neem dan contact op met 016 85 30 20.

Beperkte fysische dienstverlening in De Kouter met minimale personeelsbezetting

Voorts werken de gemeentelijke diensten met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot nader order. De mailberichten worden regelmatig gelezen en behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren.

maandag 18 mei 2020 14.08 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken deels van thuis uit en deels met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot nader order. Voor bepaalde dienstverlening kunt u opnieuw online een afspraak maken. De mailberichten worden regelmatig gelezen en behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.