Stage bij de vrijetijdsdienst

Ben jij voor academiejaar 2020-2021 nog op zoek naar een jeugdige en uitdagende stageplaats? Dan is een stage bij de Herentse Dienst Vrije Tijd misschien wel iets voor jou.

De dienst vrije tijd is verantwoordelijk voor de uitwerking van een uitgebreid vrijetijdsweefselplan dat o.a. de gemeentelijke visie op spelen, een overzicht van alle beschikbare vrijetijdsinfrastructuur, en processen die betrekking hebben op de (her-)aanleg van deze vrijetijdsinfrastructuur bundelt.

De dienst Vrije Tijd biedt een stageplaats aan tussen september 2020 en juni 2021, in het kader van dit project. De start en duur van de stage zijn bespreekbaar.

Stage bij de Herente Dienst Vrije Tijd staat natuurlijk niét gelijk aan 'koffiekes halen', maar wél aan een leerrijke ervaring en afwisselend takenpakket. Alle details kun je terugvinden in de functiebeschrijving.

woensdag 8 juli 2020 10.17 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.