Sport op vrijdag

Wilt u graag met uw klas eens een nieuwe sport ontdekken? De sportdienst van Herent heeft daarvoor een leuk aanbod uitgewerkt.

Elke klas van de lagere scholen uit Herent krijgt de kans om één voormiddag kennis te maken met drie verschillende sporten en clubs.

Ongeveer 8 vrijdagen per trimester komen er telkens drie nieuwe klassen aan de beurt. Er wordt telkens gezocht naar een leuk en aantrekkelijk aanbod.

Voor wie

De sporten worden aangeboden door de sportdienst van Herent in samenwerking met de verschillende clubs en is uitsluitend gericht naar de Herentse scholen.

Hoe gaan we te werk?

Bij het begin van het nieuwe schooljaar maakt onze sportdienst een planning op in samenspraak met de verschillende scholen.

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.