Speelplaats Toverveld open tijdens de zomermaanden

Ook deze zomer kan er opnieuw volop gespeeld worden op de speelplaats van basisschool Toverveld.

De speelplaats van basisschool Toverveld wordt tijdens de zomermaanden opnieuw opengesteld voor kleine en grote bezoekers. Vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 23 augustus is iedereen welkom om de speelplaats te komen ontdekken.

Via het poortje aan de kant van trefpunt Binnenhof kun je binnen gaan. Op de speelplaats is er o.a. ruimte om te voetballen, in de zandbak te spelen, of te klimmen en klauteren op een houten parcours.

Let er op dat je geen afval achterlaat op de speelplaats, zodat het een toffe, mooie en propere speelplek blijft voor iedereen. Op trefpunt Binnenhof zijn er vuilbakken voorzien waar je je afval kan achter laten. De algemene regels blijven gelden.

Wij wensen iedereen veel speelplezier en een zalige zomer toe!

dinsdag 2 juli 2019 17 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.