Kinderopvang, schriftelijke overeenkomst kinderopvang

Na de geboorte van uw kind en ongeveer een maand voor de opvang begint, komt u nogmaals langs op de dienst om de schriftelijke overeenkomst in orde te brengen.

Hoe gaan we te werk?

Maak een afspraak bij de dienst onthaalouders via de knop rechtsboven onze contactgegevens.

Wat meebrengen?

  • identiteitskaart,
  • pincode,
  • attest inkomenstarief. Het is mogelijk om het inkomensattest digitaal op te vragen via volgende link: https://mijn.kindengezin.be/. Daarvoor hebt u een kaartlezer en een elektronische identiteitskaart nodig.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.