Reservelijst extra boosterprik (herfstvaccinatie)

Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg begint vanaf 12 september met de herfstvaccinatie en heeft een wachtlijst aangemaakt om ervoor te zorgen dat er geen enkel vaccin verloren gaat. Wanneer personen niet komen opdagen, is het belangrijk dat een medewerker van de helpdesk inwoners kan opbellen.

Inwoners op deze wachtlijst zullen zoals bepaald in de vaccinatiestrategie (volgens leeftijd) worden opgebeld. Pas nadat iedereen uit de doelgroep die aan de beurt is werd opgebeld, wordt er naar de volgende doelgroep gebeld.

Indien u toch niet kunt komen als u wordt opgebeld, dan heeft dat geen effect op uw oproeping.

Opgelet, u wordt pas opgebeld voor een extra vaccinatie ten vroegste drie maanden na uw laatste vaccin.


U kunt op twee verschillende manieren een aanvraag doen om op de wachtlijst van het vaccinatiecentrum te komen:

Online

Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst extra boosterprik (herfstvaccinatie) Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg'. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst. Indien u geen internetverbinding hebt of indien u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving.

In De Kouter in Herent kunt u het webformulier online invullen op de publiekscomputers tijdens de openingsuren van het onthaal en de bibliotheek.

Telefonisch

U kunt ook telefonisch een aanvraag doen via 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden.

dinsdag 6 september 2022 10.22 u.