Reservatie verplicht voor aanleveren Asbest

Vanaf 14 juli kunt u opnieuw asbest naar het recyclagepark brengen. Maar dit kan alleen via een online reservatiesysteem. Zonder reservatie kan er geen asbest afgeleverd worden op het recyclagepark!

Maak hier uw afspraak om asbest aan te leveren.

Voorwaarden:

  • Opgelet: reserveer enkel een afspraak op uw eigen recyclagepark.
  • U moet bij aanmelden altijd het bewijs van reservatie te tonen. Digitaal (smartphone) of op papier.
  • Een reservatie houdt niet in dat u voorrang krijgt op andere bezoekers die aan het aanschuiven zijn. Het aantal bezoekers gelijktijdig op het park is beperkt. U schuift zoals andere bezoekers aan in de rij. Het reservatiesysteem heeft als doel om op een veilige en efficiënte manier asbest in te zamelen.
  • Per bezoek kan er maximum 40m² of 1,5m³ asbest aangeleverd worden.
  • Indien uw platen groter zijn dan 2,90 meter, reserveer dan een afspraak op het recyclagepark van Wilsele.
  • Er is een tijdsduur van 30 minuten voorzien om uit te laden. Gelieve dit te respecteren.
  • Voor het aanleveren van asbest zijn er 2 bezoeken per week toegestaan.

Maak uw reservatie via de online reservatietool. Hebt u nog vragen? Dan kunt u terecht bij de groene lijn: 0800 97 0 97.

Meer info: www.ecowerf.be

maandag 13 juli 2020 8.57 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.