Publieke laadpaal voor elektrische wagens in Veltem, Herent en Winksele

Laad uw elektrische auto op aan een laadpaal op het openbare domein. 

Hoe gaan we te werk?

  • U kunt uw elektrische auto opladen aan een laadpunt in de
    • Overstraat aan sporthal Ivo Van Damme in Veltem;
    • Wilselsesteenweg aan het oude gemeentehuis in Herent;
    • Dalenstraat aan de kerk in Winksele.
  • Aan die laadpalen zijn twee parkeervakken voorbehouden. Alleen elektrische auto's mogen parkeren op die parkeerplaatsen. 
  • De palen zijn openbaar, maar niet gratis. U betaalt de stroom met een laadpas of met uw betaalkaart. Die pas kunt u gebruiken aan alle laadpalen van alle leveranciers.

Meer info

Fluvius

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.