PsyNet Leuven: laagdrempelige psychologische zorg in coronatijden

Heeft u, ten gevolge van de coronacrisis, nood aan psychologische ondersteuning? Dan kunt u of uw verwijzer contact opnemen met het algemeen contactpunt voor ambulante psychologische begeleiding.

U kunt contact opnemen met PsyNet Leuven door te telefoneren naar 0477 78 09 88 tussen 9 en 17 uur of mail naar supportggzleuven@fracarita.org.

PsyNet Leuven brengt uw hulpvraag in kaart en leidt u vervolgens naar de gepaste zorg en hulpverlener. De consultatie die hierna volgt, gebeurt online of telefonisch.

Het eerste consult is gratis. Indien vervolgzorg nodig is, worden de gangbare tarieven gehanteerd.

Meer info: www.psychologenkringleuven.be

Opgelet: dit is geen crisislijn

Een samenwerkingsverband tussen de Psychologenkring Leuven, het Supportteam GGZ Leuven en de Zorgraad van ELZ Leuven Zuid.

donderdag 9 juli 2020 9.58 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.