Probeeractie De Lijn voor het eerste jaar secundair

Ook in 2020 krijgen jongeren die de overstap maken naar het secundair onderwijs een gratis abonnement van De Lijn voor de maand september.

Hiermee laat De Lijn jongeren kennismaken met het openbaar vervoer en de voordelen van een Buzzy Pazz, het jongerenabonnement van De Lijn. Een verplaatsing met bus of tram naar school is efficiënt, duurzaam en veilig. Reizigers vanaf 12 jaar dragen verplicht een mondmasker aan de bushaltes en in de voertuigen. Hou maximaal afstand, de voertuigen worden regelmatig gereinigd. Jongeren en hun ouders kunnen dus met een gerust hart kiezen voor het openbaar vervoer.

Een probeerabonnement aanvragen is eenvoudig

Ook in Herent ontvangen ouders met kinderen geboren in 2008 deze week een brief met informatie over hoe ze dit gratis probeerabonnement kunnen aanvragen. Als u zich voor 18 augustus met het rijksregisternummer van uw kind registreert op delijn.be/probeeractie, ontvangt u het probeerabonnement in augustus per post.

Kinderen die niet geboren zijn in 2008, maar ook starten in het eerste secundair, kunnen een aanvraag doen via een ander aanvraagformulier. Dit formulier is eveneens terug te vinden op delijn.be/probeeractie.

Hebt u nog vragen?

delijn.be/probeeractie of het nummer 070 220 200 (0,30 euro/min).

dinsdag 23 juni 2020 17 u.