Prijsuitreiking eindejaarsactie Hier is't te doen

Graag verwelkomen we jullie op de prijsuitreiking met een hapje en een drankje deze zal doorgaan in de Haagbeuk op het gemeentehuis 'De Kouter' op maandag 13 februari 2023 van 18.30-20 uur. Iedereen is welkom, de winnaars ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Prijsuitreiking eindejaarsactie ‘Hier is’t te doen’.

Van 15 december tot en met 15 januari 2023 lanceerde het gemeentebestuur samen met de lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant een eindejaarsactie onder de slogan 'Hier is 't te doen' om ‘koop lokaal’ te promoten.

Deelnemende handelaars kon je herkennen aan de groene¬†‘Hier is ’t te doen!’-poster in hun zaak. Bij elke aankoop kreeg je een groene invulkaart of kon je digitaal deelnemen via de ‘koop lokaal app’. De papieren bon je kon deponeren in een box bij de handelaar of op het gemeentehuis.¬†Alle deelnames werden na afloop verzameld door het gemeentebestuur.

Met dank aan de deelnemende handelaars werd er een geweldig leuke prijzenpot samengesteld. Benieuwd wat er te winnen is? Check: www.herent.be/eindejaarsactie-2022-hier-ist-te-doen

Graag verwelkomen we jullie op de prijsuitreiking met een hapje en een drankje, deze zal doorgaan in de Haagbeuk op het gemeentehuis 'De Kouter' op maandag 13 februari 2023 van 18.30-20 uur.

woensdag 8 februari 2023 9.24 u.