Plan uw bezoek, wij staan voor u klaar (vanaf 25 april 2019)

Net als in de gemeenten Haacht, Leuven, Zemst… wil ook Herent zijn inwoners helpen tijd te besparen door hun de mogelijkheid te bieden voor een dienstverlening in De Kouter vooraf een afspraak te maken.

Met het nieuwe afsprakensysteem, dat op 25 april van dit jaar in werking treedt, kiest u zelf het tijdstip van uw afspraak en weet u ook hoe lang de afspraak duurt.

Welkom na afspraak in april 2019
U kunt uw afspraak online vastleggen op www.herent.be, telefonisch op 016 85 30 20 of via de onthaalbalie in De Kouter. Wij bereiden uw dossier dan voor en helpen u snel en efficiënt op het moment dat het u past, zonder lange wachtrijen.

Zodra u in De Kouter bent gaat u naar de ticketzuil voor uw volgnummer. Uw nummer verschijnt op de infoschermen als u aan de beurt bent.

Thuisloket
Raadpleeg indien mogelijk zeker eerst het thuisloket op www.herent.be Misschien kunt u uw aanvraag digitaal afhandelen en hoeft u zelfs niet naar De Kouter te komen. Het systeem toont u welke dienstverlening wordt verleend op afspraak, online of beide.

Hou ons in de gaten
De infokrant van april zal een folder bevatten met alle concrete informatie over de nieuwe manier van werken. Als u die goed bewaart, weet u meteen wat te doen als u ons nodig hebt.

Meer info: www.herent.be/afspraakmaken

woensdag 23 januari 2019 15.21 u.