Op zoek naar een modern en functioneel pc-lokaal?

Wilt u als organisatie uw medewerkers of klanten opfriscursussen geven over ICT-toepassingen of nieuwe pc-vaardigheden aanleren, maar beschikt u niet over de goede uitrusting om dat te doen? Wilt u uw medewerkers of klanten een opleiding met net dat tikkeltje meer aanbieden zonder die praktische beslommeringen aan uw hoofd te hebben? Het AGB De Kouter kan u op dat vlak een dienstverlening op maat aanbieden.

Het AGB De Kouter stelt als diensten- en bedrijvencentrum in zijn kantoorruimten in Herent, Spoorwegstraat 6 een modern en goed uitgerust pc-lokaal ter beschikking, professionele technici bieden zo nodig bijstand. Het pc-lokaal voorziet in:

  • 8 pc's voor cursisten met Windows 7 en Office 2013 standaard
  • 1 pc voor de lesgever met van Windows 7 en Office 2013 standaard
  • 1 full HD projector

Het lokaal is geschikt voor maximaal 16 cursisten en 1 lesgever.

Dit aanbod gaat gepaard met de nodige dienstverlening. Uw klanten of medewerkers worden op een aangename en warme wijze onthaald. Tijdens de opleiding staat koffie en water klaar. Vooraf kunt u tegen betaling een broodjeslunch bestellen die tijdens de middag genuttigd kan worden in onze gezellige eetruimte.

Met vragen of technische problemen kunt u steeds terecht bij onze IT-dienst.

Wanneer

Het pc-lokaal staat ter beschikking tussen 8 en 17 uur van maandag tot donderdag en tussen 8 en 12 uur op vrijdag.
Reserveren kan per halve dag (van 8 tot 12 uur of van 13 tot 17 uur) of per hele dag.

Waar

Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent.

AGB De Kouter is voor iedereen makkelijk bereikbaar: Herent ligt vlakbij Leuven en ligt op 20 kilometer van Brussel. Er is een trein- en bushalte voor het gebouw. De stoptrein vanuit Brussel of Leuven rijdt om het half uur. Er is een ruime parking.

Kostprijs

Prijzen per deelnemer en exclusief 21 % BTW.

PC-lokaal Umafo met bijhorende diensten:

  Categorie 2 Categorie 3
Halve dag € 15,25 € 21,80
Hele dag € 22,50 € 32,20
Lunch (incl. drank) € 10,50 € 10,50

Prijzen zijn volgens gebruikerscategorie. Standaard valt u als externe gebruiker in categorie 3, tenzij u ervoor kiest om een overeenkomst af te sluiten waarmee u het lokaal voor minstens 30 dagen per jaar beneemt. In dat geval valt u in categorie 2.

Afhandeling

Elke aanvraag tot toegang en gebruik van het leslokaal van het AGB doet u per mail naar umafo@herent.be of via het online reserveringssysteem.