Op zoek naar een modern en functioneel pc-lokaal?

Wil je als organisatie je medewerkers of klanten opfriscursussen geven over ICT-toepassingen of nieuwe pc-vaardigheden aanleren, maar beschik je niet over de goede uitrusting om dat te doen? Wil je je medewerkers of klanten een opleiding met net dat tikkeltje meer aanbieden zonder die praktische beslommeringen aan je hoofd te hebben? Het AGB De Kouter kan je op dat vlak een dienstverlening op maat aanbieden.

Het AGB De Kouter stelt als diensten- en bedrijvencentrum in zijn kantoorruimten in Herent, Spoorwegstraat 6 een modern en goed uitgerust pc-lokaal ter beschikking, professionele technici bieden zo nodig bijstand. Het pc-lokaal voorziet in:

  • 8 pc's voor cursisten met Windows 7 en Office 2013 standaard
  • 1 pc voor de lesgever met van Windows 7 en Office 2013 standaard
  • 1 full HD projector

Het lokaal is geschikt voor maximaal 16 cursisten en 1 lesgever.

Dit aanbod gaat gepaard met de nodige dienstverlening. Je klanten of medewerkers worden op een aangename en warme wijze onthaald. Tijdens de opleiding staat koffie en water klaar. Vooraf kun je tegen betaling een broodjeslunch bestellen die tijdens de middag genuttigd kan worden in onze gezellige eetruimte.

Met vragen of technische problemen kun je steeds terecht bij onze IT-dienst.

Wanneer

Het pc-lokaal staat ter beschikking tussen 8 en 17 uur van maandag tot donderdag en tussen 8 en 12 uur op vrijdag.
Reserveren kan per halve dag (van 8 tot 12 uur of van 13 tot 17 uur) of per hele dag.

Waar

Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent.

AGB De Kouter is voor iedereen makkelijk bereikbaar: Herent ligt vlakbij Leuven en ligt op 20 kilometer van Brussel. Er is een trein- en bushalte voor het gebouw. De stoptrein vanuit Brussel of Leuven rijdt om het half uur. Er is een ruime parking.

Kostprijs

Prijzen per deelnemer en exclusief 21 % BTW.

PC-lokaal Umafo met bijhorende diensten:

  Categorie 2 Categorie 3
Halve dag 15,25 euro 21,80 euro
Hele dag 22,50 euro 32,20 euro
Lunch (incl. drank) 10,50 euro 10,50 euro

Prijzen zijn volgens gebruikerscategorie. Standaard val je als externe gebruiker in categorie 3, tenzij je ervoor kiest om een overeenkomst af te sluiten waarmee je het lokaal voor minstens 30 dagen per jaar beneemt. In dat geval val je in categorie 2.

Afhandeling

Elke aanvraag tot toegang en gebruik van het leslokaal van het AGB doe je per mail naar umafo@herent.be of via het online reserveringssysteem.