Op zoek naar een modern en functioneel pc-lokaal?

Wilt u als organisatie uw medewerkers of klanten opfriscursussen geven over ICT-toepassingen of nieuwe pc-vaardigheden aanleren, maar beschikt u niet over de goede uitrusting om dat te doen? Wilt u uw medewerkers of klanten een opleiding met net dat tikkeltje meer aanbieden zonder die praktische beslommeringen aan uw hoofd te hebben? Het AGB De Kouter kan u op dat vlak een dienstverlening op maat aanbieden.

Het AGB De Kouter stelt als diensten- en bedrijvencentrum in zijn kantoorruimten in Herent, Spoorwegstraat 6 een modern en goed uitgerust pc-lokaal ter beschikking, professionele technici bieden zo nodig bijstand. Het pc-lokaal voorziet in:

  • 8 pc's voor cursisten met Windows 7 en Office 2013 standaard
  • 1 pc voor de lesgever met van Windows 7 en Office 2013 standaard
  • 1 full HD projector

Het lokaal is geschikt voor maximaal 16 cursisten en 1 lesgever.

Dit aanbod gaat gepaard met de nodige dienstverlening. Uw klanten of medewerkers worden op een aangename en warme wijze onthaald. Tijdens de opleiding staat koffie en water klaar. Vooraf kunt u tegen betaling een broodjeslunch bestellen die tijdens de middag genuttigd kan worden in onze gezellige eetruimte.

Met vragen of technische problemen kunt u steeds terecht bij onze IT-dienst.

Wanneer

Het pc-lokaal staat ter beschikking tussen 8 en 17 uur van maandag tot donderdag en tussen 8 en 12 uur op vrijdag.
Reserveren kan per halve dag (van 8 tot 12 uur of van 13 tot 17 uur) of per hele dag.

Waar

Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent.

AGB De Kouter is voor iedereen makkelijk bereikbaar: Herent ligt vlakbij Leuven en ligt op 20 kilometer van Brussel. Er is een trein- en bushalte voor het gebouw. De stoptrein vanuit Brussel of Leuven rijdt om het half uur. Er is een ruime parking.

Kostprijs

Prijzen per deelnemer en exclusief 21 % BTW.

PC-lokaal Umafo met bijhorende diensten:

  Categorie 2 Categorie 3
Halve dag € 15,25 € 21,80
Hele dag € 22,50 € 32,20
Lunch (incl. drank) € 10,50 € 10,50

Prijzen zijn volgens gebruikerscategorie. Standaard valt u als externe gebruiker in categorie 3, tenzij u ervoor kiest om een overeenkomst af te sluiten waarmee u het lokaal voor minstens 30 dagen per jaar beneemt. In dat geval valt u in categorie 2.

Afhandeling

Elke aanvraag tot toegang en gebruik van het leslokaal van het AGB doet u per mail naar umafo@herent.be of via het online reserveringssysteem.

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.