Ontwerp mee kaftpapier voor Ezelsoor

Ketnet-wrapper Sien ging alvast creatief aan de slag met het ontwerpen van haar eigen kaftpapier voor Ezelsoor. Ezelsoor, je-weet-wel, onze boekenkaftdag in september. Ook jij kan meedoen!

Bekijk hier het filmpje van Sien.

Maak jouw eigen tekening van één of meerdere kleine microbe- of virus-monstertjes en wie weet maken wij er wel echt kaftpapier van!

Kaftpapier ontwerpen, dat is helemaal niet zo moeilijk. Als je rekening houdt met de onderstaande tips, kan jij het vast en zeker ook.

  • Maak één of meerdere kleine monster-tekeningen 👾 👽 🧟 i.p.v. één hele grote.
  • Volg de tips van Sien en wees creatief 👩🎨.
  • Breng jouw kleine tekeningen samen op één groot blad, net zoals een kaftpapier.
    Het is leuk als er herhaling is, of als je een patroontje kan vormen 🔸🔹.
  • Je kan ook één kleine tekening maken, dan verzamelen wij deze 📂.
  • Stuur een foto 📸 van jouw tekening naar de Herentse jeugddienst. Dat kan via onze Facebookpagina of per mail naar jeugd@herent.be
  • Hou jouw tekening goed bij, want als deze uitgekozen wordt, krijgen we hem graag per post. 📮

Je mag jouw tekening ook meteen opsturen, als je dat wil, wij krijgen namelijk heel graag post! Dit is ons adres: Gemeente Herent, t.a.v. jeugddienst, Spoorwegstraat 6, 3020 Herent.

Je kan meedoen t.e.m. 30 april.

vrijdag 24 april 2020 12.42 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.