Ontmoet de wereld in uw dorp

Herent is een ‘rijk’ dorp: rijk aan mensen! Daarom zetten we dit jaar nog meer in op ‘ontmoeten’. Ontmoet uw buur, uw vriend óf een voor u nog onbekende Herentenaar op een van onze ontmoetingsplekjes op de Wereldmarkt op 1 mei!

Wereldmarkt, dinsdag 1 mei van 14 tot 19 uur, Wildemanspark Herent

Kijkt u ook weer uit naar de zomerse en gezellige sfeer van de Wereldmarkt op 1 mei?
Bent u ook weer benieuwd naar alle muziek en leuke activiteiten maar ook de informatie die er zal te rapen zijn?

Kinderen kunnen dit jaar terecht in een Afrikaans kinderdorp met workshops armbandjes maken, henna schilderen, Afrikaanse haarvlechtjes maken…

Laat u daarnaast ook verrassen door leuk straattheater en muziek.
Om 17 uur spettert de Wereldmarkt naar een muzikaal hoogtepunt met ‘Ambrassband’. Een twaalfkoppig internationaal collectief dat een mix brengt van Balkan, Klezmer en eigen composities.

Ook dit jaar is de wereldmarkt gratis en u krijgt er zomaar de jaarlijkse feestmarkt bij.
Marktkramers kunnen zich tot 10 april voor de feestmarkt van 1 mei op de Mechelsesteenweg en in de Onze-Lieve-Vrouwstraat inschrijven met het formulier op de website (www.herent.be/feestmarkt2019).

Praktisch
Raadpleeg onze gloednieuwe website www.wereldmarktherent.be
Volg ons op www.facebook.com/wereldmarktherent

Mobiliteit
U komt bij voorkeur met de fiets of te voet. Er is een grote fietsenparking aan het station van Herent op de Wildemansweg. Komt u met de auto? Parkeer dan aan De Kouter, Spoorwegstraat 6.

Een organisatie van Gemeentelijke Raad Ontwikkelingssamenwerking Herent, dienst lokaal mondiaal beleid en GC De Wildeman.

donderdag 21 maart 2019 10.07 u.