Online infosessie en opleiding isoleren met kalkhennep

Wilt u graag kennismaken met kalkhennep als duurzaam en natuurlijk isolatiemateriaal? Wilt u meer te weten komen over de eigenschappen, voordelen en bouwtoepassingen? Volg dan een gratis online infosessie met uitleg door een expert van Woonder!

Wilt u graag kennismaken met kalkhennep als duurzaam en natuurlijk isolatiemateriaal? Wilt u meer te weten komen over de eigenschappen, voordelen en bouwtoepassingen? Volg dan een gratis online infosessie met uitleg door een expert van Woonder! Er zijn zowel sessies voor particulieren als voor bouwprofessionals. Sluit aan en kom te weten of kalkhennepbouw iets voor u is.

  • Vrijdag 5 februari – 16 uur: infosessie professionelen
  • Woensdag 10 februari – 20 uur: infosessie particulieren
  • Vrijdag 26 februari – 16 uur: infosessie professionelen
  • Woensdag 3 maart – 20 uur: infosessie particulieren

Elke sessie duurt één uur, nadien is er ruimte voor vragen.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via dit formulier.

Meer info op http://kalkhennep.igo.be

Mag het voor u wat diepgaander zijn? Volg dan een basisopleiding natuurlijk bouwen. In vier modules laat Woonder u kennismaken met de materialen, bouwfysica, energie en ontwerp en uitvoering. Tijdens deze sessies wordt er ingezoomd op kalkhennepbouw en strobalenbouw. Hierna kunt u goed voorbereid aan de slag met kalkhennep of een ander natuurlijk bouwmateriaal. Meer info over deze basisopleiding vindt u op de website van Woonder. Daar kunt u ook inschrijven.

Opleiding 1: op 15, 16, 17, en 18 februari, telkens van 14 tot 15.30 uur

Opleiding 2: op 10, 11, 15 en 16 maart, telkens van 20 tot 21.30 uur

Isoleren met kalkhennep is een project van IGO in samenwerking met Woonder en met de steun van de provincie Vlaams-Brabant. Meer weten over dit project? Bezoek onze website of contacteer de projectverantwoordelijke via kalkhennep@igo.be of 0496 25 85 13.

Info

Wanneer

Waar

bij u thuis