Ondersteuningstoelage kinderopvang in Herent

Met de ondersteuningstoelage krijgen kinderopvanginitiatieven die van de Vlaamse Overheid geen basisondersteuning ontvangen, maar wel aan de voorwaarden voldoen, van de gemeente een klein duwtje in de rug. Een kwaliteitsvolle en behoeftedekkende kinderopvang in onze gemeente is maar mogelijk als hij leefbaar is voor alle organisatoren.

Als kleine gemeente kunnen wij onmogelijk de onderlinge verschillen in subsidiëring bijpassen, maar onze kleine bijdrage kan wel het verschil maken tussen financieel leefbaar of onleefbaar.

Voor wie

Kinderopvanginitiatieven die van de Vlaamse Overheid geen basisondersteuning ontvangen, maar wel aan de voorwaarden voldoen.

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.