Ondersteuningstoelage kinderopvang in Herent

Met de ondersteuningstoelage krijgen kinderopvanginitiatieven die van de Vlaamse Overheid geen basisondersteuning ontvangen, maar wel aan de voorwaarden voldoen, van de gemeente een klein duwtje in de rug. Een kwaliteitsvolle en behoeftedekkende kinderopvang in onze gemeente is maar mogelijk als hij leefbaar is voor alle organisatoren.

Als kleine gemeente kunnen wij onmogelijk de onderlinge verschillen in subsidiëring bijpassen, maar onze kleine bijdrage kan wel het verschil maken tussen financieel leefbaar of onleefbaar.

Voor wie

Kinderopvanginitiatieven die van de Vlaamse Overheid geen basisondersteuning ontvangen, maar wel aan de voorwaarden voldoen.

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.