Nog één week #Frontside3020

Nog tot en met zaterdagavond 8 mei om 20 uur, kun je jouw beste 'tricks' op het skateboard of de stuntstep tonen op #Frontside3020. Vanaf juli kun je terecht in het skatepark bij Sportcentrum Bart Swings.

Sinds december vorig jaar sieren de skatetoestellen van pop-up initiatief #Frontside3020 de site van vanĀ Hangar 3020, Rijweg 171 Herent. Een project van één maand werd een project van twee maanden... Een project van twee maanden werd er één van vijf maanden... Maar aan alle mooie liedjes komt een eind.

Deze week krijgt Frontside met nog één week verlenging een finaal staartje. Nog tot en met zaterdagavond 8 mei kunnen skaters en stuntsteppers nog dagelijks tot 20 uur terecht op #Frontside3020. Nadien sluit het pop-up skatepark de deuren.

Vanaf dan komt er er de site bij Hangar3020 opnieuw meer ruimte voor culturele activiteiten, zoals concertjes en voorstellingen.

No worries, er blijft skateruimte in Herent. Vanaf juli kun je jouw beste 'tricks' opnieuw bovenhalen op het skatepark en de pumptrack bij Sportcentrum Bart Swings, op de site Molenveld, in de hoek tussen de spoorwegbrug en het Brampad. Benieuwd naar wat er nog zal zijn? Neem hier een kijkje in de plannen.

maandag 3 mei 2021 18.01 u.