Vacatures lokaal bestuur Herent

Gemeente Herent zoekt een dossierbeheerder omgeving en een beleidsmedewerker financiën. Solliciteren kan tot 24 oktober 2018.

Gemeente Herent zoekt (m/v)

Contractueel – onbepaalde duur met aanleg wervingsreserve (1 jaar)

Dossierbeheerder Omgeving – Niveau A/voltijds

bruto maandloon vanaf 3107,98 euro minstens houder zijn van een masterdiploma of gelijkgesteld onderwijs – houder zijn van een rijbewijs B

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De dossierbeheerder Omgeving is verantwoordelijk voor duidelijk afgebakende projecten binnen het vernieuwde beleidsdomein Omgeving. Een eerste uitdaging is om mee de lijnen van het omgevingshandhavingsbeleid uit te zetten en de gemeentelijk handhavingsdossiers te beheren. Verder wordt een brede interesse in het vakgebied verwacht en wordt de dossierbeheerder gemotiveerd om ervaring op te doen in uiteenlopende onderdelen binnen het beleidsveld Omgeving.

Het dossierbeheer vereist zelfstandig werken en goed samenwerken en communiceren met het bestuur, burgers en collega’s. Dit gebeurt onder aansturing van de gemeentelijke omgevingsambtenaar.

Wil jij meewerken aan een eenduidige en toekomstgerichte visie omtrent het gemeentelijk omgevingsbeleid? Werk jij graag zelfstandig? Dan ben jij misschien onze kandidaat. Ook jonge talenten zijn meer dan welkom.


Contractueel – bepaalde duur (1 jaar) met optie op vaste tewerkstelling

Beleidsmedewerker financiën – Niveau A/voltijds – 2de oproep

bruto maandloon: vanaf 3107,98 euro

Houder zijn van een masterdiploma of hoger onderwijs lange type richting handelsingenieur, toegepaste economische wetenschappen, handelswetenschappen, rechten met specialisatie fiscaliteit of gelijkgesteld onderwijs

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De beleidsmedewerker financiën heeft enerzijds een beleidsadviserende taak, zowel naar de administratieve hiërarchie als naar de politieke beleidsverantwoordelijken, en anderzijds een leidinggevende verantwoordelijkheid t.a.v. de realisatie van de doelstellingen van de dienst zoals vastgelegd in het strategisch beleidsplan.

De beleidsmedewerker financiën draagt er zorg voor dat in de uitvoering van de wettelijke en decretale bepalingen, de dienst financiën optimaal ondersteunend kan fungeren voor de gemeentelijke werking.

Wij bieden aan:

Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gunstige vakantieregeling en 100% tussenkomst in openbaar vervoer.

Hoe kunt u solliciteren?

Vul het inschrijvingsformulier in dat bij de functie vermeld staat met een digitale versie van de gevraagde documenten. 

Uiterste inschrijvingsdatum: 24 oktober 2018 

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht op de personeeldienst, T: 016 85 30 20; e-mail : personeel@herent.be

dinsdag 2 oktober 2018 17 u.