Reservelijst vaccinatie voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar

Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg heeft een reservelijst aangemaakt voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar om ervoor te zorgen dat er geen enkel vaccin verloren gaat.

Wanneer personen niet komen opdagen, is het belangrijk dat een medewerker van de helpdesk inwoners van Bertem, Herent en Kortenberg snel kan opbellen.

Alle kinderen (5 tot en met 11 jaar) uit Herent, Bertem en Kortenberg zijn uitgenodigd (opgelet: het kan zijn dat u de uitnodiging nog niet hebt ontvangen!). U moet uw afspraak zelf online (bij voorkeur) of telefonisch maken op een moment dat voor u het beste past.

Wanneer er nog vaccins beschikbaar zijn, zullen kinderen van 5 tot en met 11 jaar uitgenodigd worden op basis van hun leeftijd (oud naar jong). Echter zal u ook de vraag zien: 'Hoeveel van uw kinderen (5 tot en met 11 jaar) komen in aanmerking voor vaccinatie?'. Op deze manier probeert het vaccinatiecentrum ervoor te zorgen dat samenwonende kinderen op hetzelfde ogenblik kunnen langskomen.

Indien uw kind toch niet kan komen als u wordt opgebeld, dan heeft dat geen effect op de originele oproeping van uw kind. 

U kunt op drie verschillende manieren een aanvraag doen om op de wachtlijst van het vaccinatiecentrum te komen:

Online (snelste manier)

Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst kindervaccinatie Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg'. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst.

  • Indien u geen internetverbinding hebt of indien u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving.
  • In De Kouter in Herent kunt u het webformulier online invullen op de publiekscomputers tijdens de openingsuren van het onthaal en de bibliotheek.

Telefonisch

U kunt ook telefonisch een aanvraag doen via 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden. Houd ook rekening met eventuele wachttijden aangezien dit het algemene nummer is van het vaccinatiecentrum.

Papieren versie

U kunt een papieren versie invullen, op te halen in De Kouter in Herent zonder afspraak tijdens de openingsuren. Houd er rekening mee dat een papieren versie minder snel verwerkt zal worden.

Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie vindt u terug in de privacyverklaring via www.vaccinatiecentrumkortenberg.be/privacy-vaccinatiecentrum

maandag 10 januari 2022 8.30 u.