Reservelijst Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg

U kunt de plaats innemen van inwoners die hun vaccin niet laten zetten hebben. Schrijf u daarvoor in op de wachtlijst van het vaccinatiecentrum. Samen laten we geen enkel vaccin verloren gaan.

Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg heeft een wachtlijst aangemaakt om ervoor te zorgen dat er geen enkel vaccin verloren gaat.

Wachtlijst

Wanneer personen niet komen opdagen, is het belangrijk dat de vaccinatiecentrumverantwoordelijke inwoners van Bertem, Herent en Kortenberg snel kan opbellen. Momenteel beschikt het vaccinatiecentrum namelijk niet over een actuele telefoonlijst.

Inwoners op die wachtlijst zullen zoals bepaald in de vaccinatiestrategie (volgens leeftijd) worden opgebeld. Pas nadat iedereen uit de doelgroep die aan de beurt is werd opgebeld, wordt er naar de volgende doelgroep gebeld.

Indien u toch niet kunt komen als u wordt opgebeld, dan heeft dat geen effect op uw oproeping.

U kunt op drie verschillende manieren een aanvraag doen om op de wachtlijst van het vaccinatiecentrum te komen:

Online (snelste manier)

  • Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg’. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst. Indien u geen internetverbinding hebt of indien u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving.
    In De Kouter in Herent kunt u het webformulier online invullen op de publiekscomputers tijdens de openingsuren van het onthaal en de bibliotheek.

Telefonisch

  • U kunt zich aanmelden via 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden.

Papieren versie

  • U kunt een papieren versie invullen, op te halen zonder afspraak tijdens de openingsuren in De Kouter. Houd er rekening mee dat een papieren versie minder snel verwerkt zal worden.

Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie vindt u terug in de privacyverklaring via www.vaccinatiecentrumkortenberg.be/privacy-vaccinatiecentrum

maandag 22 maart 2021 9 u.