Coronamaatregelen vakantiewerking

Als iedereen zich aan de maatregelen houdt, zijn we ervan overtuigd dat onze speelpleinwerking, ook in de herfstvakantie in alle veiligheid kan plaatsvinden.

Tijdens de zomermaanden stond een team van enthousiaste animatoren en hoofdanimatoren, ondersteund door onze jeugddienst, wekelijks klaar om jullie kinderen een fantastische speelpleinweek te bezorgen. Ondanks de vele coronamaatregelen, slaagden we er toch in om er een schitterende, maar veilige zomer van te maken.

We willen alle ouders bedanken voor het vertrouwen in onze speelpleinwerking, maar ook om de coronamaatregelen zo goed op te volgen.

Ook in de herfstvakantie blijven we onze speelpleinwerking met minstens evenveel enthousiasme verder organiseren. Hierbij het foldertje met alle informatie.

Het weekend voor aanvang van een nieuwe speelpleinweek, ontvangt elke ouder van een ingeschreven kind een herinneringsmail met de meest recente maatregelen.

Is er toch nog iets onduidelijk?

Neem contact op met Hanne van onze vrijetijdsdienst op het nummer 016 85 30 75 of stuur een mailtje naar vakantiewerking@herent.be

maandag 5 oktober 2020 17.02 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.