Vacatures lokaal bestuur Herent

Het lokale bestuur zoekt een deskundige facilitair beheer, een deskundige administratie infrastructuur en een werkleider infrastructuur. U kunt solliciteren tot 12 augustus 2020.

Contractueel- onbepaalde duur, met aanleg wervingsreserve (1 jaar)

Deskundige administratie infrastructuur – niveau B - voltijds

Bruto maandloon vanaf 2509,94 euro;
minstens houder zijn van een bachelordiploma of gelijkgesteld onderwijs.

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

U beheert, organiseert en zorgt voor de administratieve opvolging van de taken voor de diensten wegenis- en waterwerken, gebouwen en dienst onderhoud openbare plaats. Dit betreft zowel dossiers inzake overheidsopdrachten, veiligheid, bestelaanvragen, inname openbaar domein... Nauwgezetheid is een belangrijk aandachtspunt.

functiebeschrijving deskundige administratie infrastructuur

inschrijvingsformulier

Deskundige facilitair beheer – niveau B - voltijds

Bruto maandloon vanaf 2509,94 euro;
minstens houder zijn van een bachelordiploma of gelijkgesteld onderwijs.

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De recent opgerichte dienst Facilitair Beheer is verantwoordelijk voor het onderhoud en de renovatie van alle gebouwen van het lokaal bestuur Herent. De dienst is op zoek naar een bijkomende ondersteunende kracht. Als deskundige is het uw specifieke taak grotere technische problemen te analyseren, u zoekt de best beschikbare, duurzame technieken (BBT) om deze op te lossen en/of technische installaties te verbeteren van gebouwen in beheer van het lokaal bestuur. Als deskundige bent u verantwoordelijk voor het opstellen van alle overheidsopdrachten in verband met technisch en bouwkundig onderhoud en de herstellingen en aanpassingen van gebouwen en het mee opvolgen met de hoofdcontroleur van de uitvoering ervan. U weegt hierbij steeds zorgvuldig de voor- en nadelen af van werken in eigen beheer of via uitbesteding.

functiebeschrijving deskundige facilitair beheer

inschrijvingsformulier

Werkleider infrastructuur – niveau C - voltijds

Bruto maandloon vanaf 1965,88 euro;
minstens houder zijn van één van de hierna vermelde diploma’s hoger secundair onderwijs of getuigschriften, uitgereikt in een studiegebied bouw, land- en tuinbouw, landschaps- en tuinarchitectuur en in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

U staat in voor het organiseren, coördineren en opvolgen van de werkzaamheden binnen de dienst. U maakt de werkplanning op, neemt alle nodige acties om de uit te voeren werken grondig voor te bereiden en geeft duidelijke instructies aan de ploegen. U controleert de uitgevoerde opdrachten en neemt de nodige acties om de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit systematisch te verbeteren. U waakt tevens over het strikt naleven van de werkafspraken en treedt corrigerend op waar nodig. U bevordert de goede samenwerking binnen de dienst, promoot actief een positieve werksfeer en een efficiënte communicatie op de werkvloer.
U controleert de werken die in opdracht van de dienst onderhoud openbare plaats uitgevoerd worden door externe partijen (bermmaaien, onkruidveegwerken, reinigen waterslikkers, wegmarkeringen…)

functiebeschrijving werkleider infrastructuur

inschrijvingsformulier


Wij bieden aan

Naast maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gunstige vakantieregeling, fietsvergoeding, 100% tussenkomst openbaar vervoer van en naar het werk, bieden wij een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid.

Hoe kunt u solliciteren?

Kandidaat stellen kan via het online inschrijvingsformulier. Een kopie van het gevraagde diploma of rijbewijs dient toegevoegd te worden aan de kandidaatstelling.

Uiterste inschrijvingsdatum: woensdag 12 augustus 2020 (postdatum telt).

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht op T: 016 85 30 20; e-mail: personeel@herent.be.

donderdag 16 juli 2020 8 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.