Vacatures lokaal bestuur Herent

Het lokale bestuur zoekt een deskundige cultuur en een administratief medewerker vrije tijd. Solliciteren kan tot 15 juli 2020.

Lokaal bestuur Herent zoekt (m/v)
Contractueel - bepaalde duur

Deskundige cultuur (jeugd- en familieprogrammatie, projecten en communicatie van vrijetijdsaanbod)

  • niveau B – voltijds – contract bepaalde duur (1 jaar)
  • bruto maandloon vanaf 2509,94 euro
  • minstens houder zijn van een bachelordiploma of gelijkgesteld onderwijs

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De deskundige cultuur versterkt het team van de vrijetijdsdienst én Gemeenschapscentrum De Wildeman van Herent. U staat in voor de programmatie en opvolging van het aanbod films, scholen, families en jeugd. U organiseert ook verschillende grote locatie activiteiten (Mollekesfest, Samen Op Straat …) én u werkt mee aan het organiseren van nieuwe projecten. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor de communicatie van de dienst Vrijetijd en GC De Wildeman. U beheert het ticketsysteem, verschillende websites, nieuwsbrieven, sociale –en klassieke media …. U zet relevante data en kanalen in om gericht te communiceren. Een creatieve pen en kennis van grafische software is een mooie extra. U bent medeverantwoordelijk voor de opvolging van de avondprogrammatie én de vrijwilligerswerking van GC De Wildeman. We zoeken iemand sociaal, flexibel en zelfstandig met een echte ‘hands-on mentaliteit’ die zich 100% wil inzetten om mee te werken aan een socio-cultureel beleid waar elke inwoner de vruchten van kan plukken.

Solliciteer voor deskundige cultuur

Administratief medewerker vrije tijd

  • niveau C – voltijds – vervangingscontract (7 maanden met mogelijkheid tot verlenging)
  • bruto maandloon vanaf 1965,88 euro
  • minstens houder zijn van een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld onderwijs

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De administratieve kracht versterkt het team van de vrijetijdsdienst én Gemeenschapscentrum De Wildeman van Herent. Deze functie omvat twee belangrijke luiken die het vrijetijdsweefsel van de gemeente ondersteunen. Naast het verhuren en beheren van vrijetijdsinfrastructuur bent u ook verantwoordelijk voor het opvolgen van het evenementenbeheer en materiaaluitlening. Het administratief opvolgen betekent een goed contact met de gebruikers en de verenigingen, het lokale bestuur en uw collega’s. We zoeken iemand die erg punctueel werk flexibel kan invullen. Meedenken met de verenigingen en de gebruikers is een echte must.

Kortom; we zoeken iemand sociaal, flexibel en zelfstandig met een echte ‘hands-on mentaliteit’ die zich 100% wil inzetten om mee te werken aan ons vrijetijdsbeleid waar elke inwoner de vruchten van kan plukken.

Solliciteer voor administratief medewerker vrije tijd

Wij bieden aan:

Naast maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering (vanaf 1 jaar tewerkstelling), gunstige vakantieregeling, fietsvergoeding en tussenkomst openbaar vervoer bieden wij een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid.

Hoe kunt u solliciteren?

Via bovenstaande knoppen. Een kopie van het gevraagde diploma moet worden toegevoegd aan de kandidaatstelling.

Uiterste inschrijvingsdatum: woensdag 15 juli 2020 (postdatum telt)

De selecties vinden plaats in de tweede helft van augustus 2020.

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht op T: 016 85 30 20; e-mail: personeel@herent.be .

dinsdag 30 juni 2020 11.13 u.