Vacature deskundige mobiliteit

Gemeente Herent zoekt een (m/v) deskundige mobiliteit. Solliciteren kan tot 28 juni 2017.

Gemeente Herent zoekt
Contractueel - onbepaalde duur, met aanleg wervingsreserve (1 jaar)

Deskundige mobiliteit – 19/38 uur (5 halve dagen)
bruto maandloon vanaf 1182,60 euro
minstens houder zijn van een bachelordiploma of gelijkgesteld onderwijs;

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De dienst 'mobiliteit' is verantwoordelijk voor o.a. de volgende aangelegenheden: begeleiding van de opmaak van het mobiliteitsconvenant en het mobiliteitsplan, begeleiding en uitvoering van het (meerjaren)actieplan, evaluatie en bijsturing van het mobiliteitsplan en het actieplan, databank verkeersborden, (tijdelijke) verkeersreglementen, ondersteuning gemeentelijke adviesraad voor mobiliteit en verkeersveiligheid (GAMV), taxi-aanvragen …
De deskundige mobiliteit beheert, organiseert en zorgt voor de administratieve opvolging van de taken van de dienst mobiliteit. U volgt de wetgeving en juridische aspecten van de taken nauwkeurig op binnen een efficiënte en snelle tijdsplanning.

Wij bieden aan:

Maaltijdcheques, gunstige vakantieregeling, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en busabonnement

Hoe kunt u solliciteren?

Uw kandidaatstelling richt u op het voorgeschreven inschrijvingsformulier met een kopie van het vereiste diploma, aan het college van burgemeester en schepenen, Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent.

Uiterste inschrijvingsdatum: woensdag 28 juni 2017 (postdatum telt)

Voor bijkomende inlichtingen, de functiebeschrijving, de aanwervingsvoorwaarden en het inschrijvingsformulier kunt u terecht aan het onthaal, op de personeelsdienst, T: 016 85 30 20; e-mail: personeel@herent.be of onderstaand. 

 

donderdag 8 juni 2017 11 u.