VELOKadee komt naar Winksele

Op vrijdag 30 augustus komt VELOKadee naar de opendeurdag van school ‘De Kraal - Winksele'. U kunt er informatie krijgen over het kinderfietsproject en uw kinderen kunnen de fietsen uittesten op het fietsparcours.

VELOKadee komt op verschillende momenten in het jaar naar onze gemeente. Tijdens die infomomenten krijgt u informatie over het kinderfietsproject en kunnen uw kinderen de fietsen uittesten op het fietsparcours. Indien u en uw kind overtuigd zijn, kunt u meteen een abonnement aankopen en een fiets op maat ontlenen. Mensen die al een fiets ontleend hebben, kunnen die inwisselen tegen een nieuw groter exemplaar. Bovendien hoeft u zich niets aan te trekken van het algemene onderhoud van de fiets omdat de medewerkers van Velo dat nauwgezet opvolgen.

Op vrijdag 30 augustus komt VELOKadee naar de opendeurdag van school ‘De Kraal - Winksele’. Iedereen is welkom van 17 tot 19 uur in de Termerestraat 19C in Winksele.

Tijdens het jaar kunt u naar het hoofdkantoor van Velo gaan om een abonnement te nemen, de fietsen te ontlenen of in te wisselen tegen een nieuw exemplaar (Hollestraat 1, 3001 Leuven).

Meer info vindt u op https://www.herent.be/velokadee of neem contact op met Velo op 016 29 87 40 of info@velokadee.be

donderdag 13 juni 2019 7 u.