Nieuwe wijkinspecteur voor Herent-centrum

Sinds maart is Jessy Sente de nieuwe wijkinspecteur van Herent-Centrum. Zij neemt de fakkel over van Jo Saliën, die na 14 jaar dienst als wijkinspecteur een nieuwe uitdaging is aangegaan binnen de politiediensten.

Jessy begon haar opleiding aan de politieschool in 2007. In 2008 begon ze haar loopbaan bij de interventiedienst van de politiezone Dilbeek. In 2014 stapte ze over naar de politiezone HerKo.

De kans om als wijkinspecteur aan de slag te gaan, heeft ze met beide handen gegrepen. “Ik heb altijd met plezier bij de interventiedienst gewerkt, maar ben klaar voor een nieuwe uitdaging”, aldus Jessy Sente. “Als interventie-inspecteur krijg je in de eerste plaats opdrachten die een dringende interventie vereisen, waardoor je weinig tijd hebt om dossiers op te volgen of inwoners beter te leren kennen. Als wijkinspecteur sta je te midden van de mensen, kun je een luisterend oor bieden en meehelpen zoeken naar oplossingen. Je hebt ook meer tijd om goede contacten op te bouwen met de inwoners. Zo kun je problemen sneller detecteren, signaleren en opvolgen.” Jessy wil een aanspreekpunt zijn in de wijk en kijkt ernaar uit de inwoners beter te leren kennen, al zal dat natuurlijk de nodige tijd vragen.

We wensen inspecteur Sente veel succes met haar nieuwe functie! U kunt haar tijdens de kantooruren bereiken via :
• haar dienst-gsm: 0485 66 48 19;
• het algemeen telefoonnummer van de politiezone HerKo: 016 85 34 00;
• via e-mail: pz.herko.wijk.herent@police.belgium.eu.

Raadpleeg de website www.politieherko.be om te kijken wie uw wijkinspecteur is.

vrijdag 22 juni 2018 11 u.