Nacht van de ondernemer 2021

Ondernemers verdienen meer dan ooit respect. Op zaterdag 20 november 2021 staat de Herentse ondernemer centraal. Een dag waarop het ondernemerschap en de ondernemers positief onder de aandacht komen. Ontdek alle informatie voor de ‘Nacht van de ondernemer’.

Nacht van de ondernemer

Op zaterdag 20 november 2021 organiseert de dienst lokale economie een netwerkmoment voor Herentse ondernemers. Alle Herentse ondernemers zijn daarvoor samen met hun partner uitgenodigd en worden verwacht in Hangar 3020 vanaf 20 uur.

Tijdens dit netwerkmoment kunnen ondernemers hun netwerk uitbreiden en nieuwe contacten leggen. Het is een moment in teken van het ondernemerschap en de ondernemers in Herent. Het is de ‘nacht’ waarop we ondernemerschap in Herent centraal stellen.

Het ondernemerschap van zij die dagelijks risico’s nemen en hun ideeën verwezenlijken, vertaalt zich immers in duizenden jobs en via hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan. Het is niet meer dan terecht dat we eenmaal per jaar hun doorzetting en hun veerkracht in de schijnwerpers zetten.

We willen op deze dag het economische en maatschappelijk belang van ondernemers in Herent onderstrepen en hen tevens van harte danken.

Het gemeentebestuur biedt hen daarbij graag iets te drinken aan en zorgt voor een aangename omkadering.

Schrijf hier in voor de Nacht van de ondernemer

maandag 4 oktober 2021 10.14 u.