Mollekesfest 2022 - Save the date!

Dit jaar verwelkomen we je graag op de Mollekensberg van 24 t.e.m. 28/08/2022. Het is ondertussen een traditie geworden, de zomer samen eindigen op de Mollekesberg met familie en vrienden genietend van elkaars gezelschap in een prachtig park.

We toveren dit mooi stukje natuur om tot een feeëriek decor voor deze gezellige en gratis familiehappening.

Voor de kinderen wordt er een stroba­len­kas­teel gebouwd, is er een laag touwen­par­cours, grote zandbak en op zaterdag zijn er verschillende familieactiviteiten. We organiseren een kubb tornooi en zetten onze volleybalnetten op.

We voorzien een echte foodshop ter plaatse waar je zelf naar hartenlust kan winkelen voor wat lekkers bij je aperitief en waar je een gerechtje kan aankopen. We voorzien een ruim aanbod van aperitiefhapjes, lasagnes, wraps en quiches voor een lekkere maaltijd op de Mollekensberg.

We voorzien geen BBQ-pakketten meer deze editie, maar breng gerust je eigen vlees, veggie en toebehoren mee voor een heerlijke picknick. Wij voorzien terug een barbecue-plaats met de nodige toebehoren.

Bij zonson­der­gang dimmen we het licht, zetten we de ligstoelen klaar en vertonen we op woensdag, donderdag en zaterdag een openluchtfilm. Vrijdagavond klinkt er muziek op de berg en voorzien we graag opnieuw na het succes van de editie van 2021 een gezellig openluchtconcert. Wie er dit jaar afzakt naar de berg ontdek je later op onze website. Houd ook zeker onze socialemediakanalen in de gaten!

Het volledige programma per dag vind je vanaf begin juli terug op onze website www.mollekesfest.be

donderdag 23 juni 2022 14.40 u.